Καλέστε μας στο 22527474

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 11:36

FIBER MAX

Written by
Rate this item
(0 votes)

FIBERMAX ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΛΛΙΑ  - ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΞΑΝΘΑ  ΜΑΛΛΙΑ.

FIBERMAX ΓΙΑ ΞΑΝΘΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.

TO FIBERMAX είναι υπηρεσία κομμωτηρίου που επανορθώνει και προστατεύει τα μαλλιά κατά την διάρκεια και μετά από κάθε τεχνική εργασία με θεαματικά αποτελέσματα.

Η φόρμουλα του περιέχει ένα καινοτόμο δραστικό συστατικό που δημιουργεί νέους δεσμούς στο εσωτερικό του φλοιού της τρίχας και επανασυνδέει τους δεσμούς που έχουν καταστραφεί από τα χημικά προϊόντα και από το μηχανικό και θερμικό στρες.

Ένα μείγμα αποτελούμενο από κερατίνες με αμινοξέα με διαφορετικά μοροιακά βάρη είναι σε θέση να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του φλοιού και ταυτοχρόνως να σχηματίσουν ένα επικαλυπτικό πρωτεϊνικό φιλμ πάνω στην επιφάνεια της τρίχας.

To Fibermax δημιουργεί νέους δισουλφιδικους δεσμούς στο εσωτερικό του φλοιού της τρίχας και βοηθά στην επανένωση στους ήδη κατεστραμμένους, οι οποίοi καταστρέφονται και σπάζουν κατά την διάρκεια τεχνικών υπηρεσιών όπως (σκόνη ξανοίγματος ,βαφής,περμανάντ,ισιωτική μαλλιών, σίδερο μαλλιών και άλλα.

Οι δισουλφιδικοί δεσμοί είναι ολόκληρη η ζωή τις τρίχας, είναι αυτοί που δίνουν ελαστικότητα, δύναμη, ενυδάτωση και γυαλάδα στα μαλλιά. Χρησιμοποιώντας Fibermax μέσα στην βαφή, η στην σκόνη ξανοίγματος τα μαλλιά είναι πιο μαλακά πιο δυνατά και ανθεκτικά χωρίς να καταστρέφονται.

Χρησιμοποιώντας το Fibermax σαν θεραπεία στα μαλλιά θα σας ενθουσιάσουν τα θεαματικά αποτελέσματα στην άμεση ποιότητα τις τρίχας.

Χρησιμοποιώντας το Fibermax σαν θεραπεια στα μαλλια θα σας ενθουσιασουν τα θεαματικα αποτελεσματα στην αμεση ποιοτητα τις τριχας.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ:6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ)

Read 414 times Last modified on Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 11:45
More in this category: LIFE THERAPY »