Καλέστε μας στο 22527474

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 12:59

Σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες –Cavitation RF

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες –Cavitation RF

 Η τεχνολογία Cavitation RF είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους.

Αποτελεί την πιο νέα και πρωτοποριακή θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα. Πραγματοποιείται αναίμακτα-χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Τι είναι η τεχνολογία Cavitation;

Η τεχνολογία Cavitation είναι η πιο μοντέρνα και αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιπαναρρόφησης στην αισθητική ιατρική που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ανασχηματίσουν τη σιλουέτα τους, να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση με το σώμα τους.

Πώς δρα η θεραπεία Cavitation;

Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση. Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία Cavitationδημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Με την νέα τεχνολογία Cavitation – RF, η δράση της σπηλαίωσης – cavitation ενισχύεται με την δράση των ραδιοσυχνοτήτων – RF που ενεργοποιούν διαθερμικά βαθιά τους ιστούς του σώματος, διαπερνούν το υπόδερμα και αυξάνουν τον μεταβολισμό και την καταστροφή του λιπώδους ιστού, εξαλείφοντας ακόμη και την πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας.

Τι επιτυγχάνει η θεραπεία Cavitation;

Σε κάθε θεραπεία Cavitation RF επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα:

 . Καύση του σωματικού λίπους με Cavitation
 . Αποβολή τοξινών, μείωση/εξάλειψη κυτταρίτιδας με cavitation
 . Βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
 . Βελτίωση της υφής του δέρματος, παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με cavitation
. Διαμόρφωση περιγράμματος σώματος, σύσφιξη και απώλεια πόντων

Η θεραπεία Cavitation εφαρμόζεται σε μηρούς, κνήμες, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά.

Το Cavitation είναι μια ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική, χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο. Το Cavitation είναι η μοναδική θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος για όποιον θέλει άμεσα ορατά αποτελέσματα που διαρκούν.

Από τι αποτελείται η τεχνολογία Cavitation;

Η νέα τεχνολογία Cavitation RF παρέχει ενσωματωμένες τις λειτουργίες των υπερήχων σπηλαίωσης – Cavitation, του μηχανικού λεμφικού μασάζ με αναρρόφηση και την τεχνολογία RF ραδιοκυμάτων.

Αποτελείται από μια κεφαλή υπερήχων σπηλαίωση – Cavitation για τη διάσπαση των λιποκυττάρων, μια κεφαλή vacuum λεμφικού μασάζ για απώλεια πόντων και μια κεφαλή υψηλής ισχύος RF ραδιοκυμάτων για σμίλευση και σύσφιξη σώματος. Αν στη θεραπεία Cavitationσυνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, πετυχαίνουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της μεθόδου Cavitation

Παρατηρείται απώλεια 2 έως 10 πόντων στη περιοχή εφαρμογής μετά από τη πρώτες κιόλας συνεδρίες Cavitation και η απώλεια αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψή της.

Τα αποτελέσματα του Cavitation μπορεί να ποικίλλουν ανάλoγα με την περιοχή εφαρμογής, τη δομή των ιστών, την ηλικία, το μεταβολισμό, την τυχόν λήψη φαρμάκων και τις ορμονικές μεταβολές.
Η σωστή διατροφή και φυσική δραστηριότητα συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας Cavitation.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη, η κάθε συνεδρία δεν διαρκεί περισσότερο από 60 λεπτά ανά περιοχή και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς καμία παρενέργεια. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και το επιθυμητό αποτέλεσμα είνα πιθανό να χρειαστεί ένας συγκεκριμένος αριθμός επαναλήψεων.

Read 471 times Last modified on Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 13:08