Καλέστε μας στο 22527474

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 07:24

Χημικα πιλινγκ προσωπου

Written by
Rate this item
(0 votes)

Χημικα πιλινγκ προσωπου

Σε περιπτώσεις μεγάλης λιπαρότητας στο πρόσωπο, όταν υπάρχουν πολλά μαύρα στίγματα ή σπυράκια, τότε απαιτείται ένας καθαρισμό με οξέα φρούτων για την καταπολέμηση της ακμής.

Τι θα αισθανθώ; 
Ένα μικρό τσούξιμο που θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά.

Θα ξεφλουδίσω ή θα κοκκινίσω; 

Σε κάποιες περιπτώσεις προκαλείται ένας ερεθισμός, ανάλογα με το σχήμα που θα χρησιμοποιήσουμε. Η υπεύθυνη αισθητικός θα σας ενημερώσει σχετικά πριν τη διαδικασία. Σε κάποιες περιπτώσεις το ξεφλούδισμα θα φέρει πιο γρήγορα αποτελέσματα ενώ σε κάποιες άλλες θα είναι αντένδειξη. Υπάρχουν οξέα που παράγονται μόνο τους χειμερινούς μήνες και οξέα που μπορούν να παραχθούν και το καλοκαίρι.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται; 
Ο μέσος όρος των επισκέψεων που πραγματοποιούνται είναι συνήθως από 6 ως 8. Προτείνουμε μία ανά επτά ή δεκπάεντε ημέρες, ανάλογα με την ισχύ των οξέων που θα χρησιμοποιήσουμε. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι τα κατάλληλα καλλυντικά για να μην έχουμε αντιστροφή αποτελέσματος.

 

Η θεραπεία αυτή έχει πολλαπλά οφέλη:

  • Μειώνει τη λιπαρότητα.
  • Περιορίζει το σμήγμα και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, ώστε το δέρμα να αναπνεύσει και να σταματήσει το μπλοκάρισμα των θυλάκων.
  • Περιορίζει την κοκκινίλα (αν υπάρχει).
  • Μειώνει τη δράση των βακτηριδίων .
  • Μειώνει τους διεσταλμένους πόρους και τα σημάδια ακμής.

Τι είναι; 

Ανώδυνη μέθοδος που εφαρμόζεται με καταπληκτικά αποτελέσματα στο ακμεϊκό δέρμα στο πρόσωπο ή σε άλλα σημεία του σώματος όπως πλάτη, χέρια και ντεκολτέ. Κάθε περίπτωση θα χρειαστεί διαφορετικό τύπο οξέων και απαιτεί αισθητικό με καλή γνώση της εφαρμογής τους. 

Σε ποιους απευθύνεται; 
Σε όλους τους υγιείς ανθρώπους σε όλες τις ηλικίες. Απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη, αλλά και στα φωτοευαίσθητα άτομα.


Τα βήματα της θεραπείας με οξέα για την ακμή είναι:


  1. Καθαρισμός με cleansing gel με ph 4,5 μη αλκαλικό, που καθαρίζει χωρίς να διαταράσσει τον όξινο μανδύα του δέρματος.
  2. Τοποθέτηση με γάζα conditioner lite. Είναι ένα πολύ-υδροξύ οξύ που διευκολύνει την ήπια απολέπιση, αναζωογονεί την επιδερμίδα και έχει καταπραϋντική και ηρεμιστική δράση. Περιέχει επίσης αποστάγματα χαμομηλιού, πράσινου τσαγιού και άρνικα.
  3. Εφαρμογή των οξέων για την ακμή που ταιριάζουν στο δέρμα σας. Αποφασίζουμε από πριν αν θέλουμε να ξεφλουδίσει το δέρμα η όχι και πόσο.
  4. Προτεινόμενα πίλινγκ είναι το γλυκολικό, αζελαικό, ρετινοικό, φυτικό ή σύμπλεγμα οξέων για να καλύψουμε πολλές διαφορετικές ανάγκες όπως ακμή, σημάδια, ουλές, πανάδες, αντιγήρανση. 
  5. Εφαρμογή κρέμας αποκατάστασης ανάλογα το πίλινγκ. Η δράση της είναι επουλωτική. Εμποδίζει την εξέλιξη του προβλήματος της λιπαρότητας και δίνει ένα μοναδικόσυνδυασμό υγραντικών και φυσικών ενυδατικών παραγόντων.

 

Read 434 times Last modified on Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 12:59