Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €60  Με Αντικαταβολη η με Pay Pal

Καλέστε μας στο 22527474

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Wax για γρήγορη και ανώδυνη αποτρίχωση που διαρκεί

Βασική τιμή € 10,00
Τιμή πώλησης € 5,00
Εκπτωση - € 5,00
Περιγραφή

Το Wax είναι το εκπληκτικό νέο προιόν για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών, χωρίς τον πόνο και τον ερεθισμό των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης. Το μυστικό είναι η αποκλειστική φόρμουλα από φυσικό κερί μέλισσας που κολλάει στις τρίχες και ΟΧΙ στο δέρμα! Το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και λιγότερο επώδυνο! 

Ιδανικό για τα φρύδια, τους βραχίονες, τις μασχάλες και τα πόδια, το μπικίνι. Εύκολο στη χρήση, για γυναίκες και άντρες. 

Απόλυτα φυσικό και υποαλλεργικό προιόν.

Wax  για γρήγορη και ανώδυνη αποτρίχωση! Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ 1) ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ 2) ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑ

Πλεονεκτήματα:
H τεχνική της αποτρίχωσης βασίζεται στην διείσδυση της πάστας Wax στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Το άπλωμα γίνεται ενάντια στο φύτρωμα των τριχών, με σκοπό η πάστα να κυλήσει βαθιά μέσα στον θύλακα των τριχών.
Το μικρό μοριακό της βάρος επιτρέπει στου πόρους να μην κλείσουν και σε συνδυασμό με την ειδική πάστα το υλικό ρέει κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, βαθιά κάτω στο θύλακα. Για το λόγο αυτό η εξαγωγή είναι πολύ ευκολότερη και λιγότερο επώδυνη. Αφαιρούνται πολύ κοντύτερες τρίχες και οι μεγάλες δεν σπάζουν. Οι τρίχες χρειάζεται να έχουν μήκος 2-3 χιλιοστά. Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική σε όλα τα μήκη, ακόμη και στην περίπτωση των πολύ μικρών ή σε τρίχες που μεγαλώνουν μέσα στο δέρμα. Έχουμε λιγότερο ερεθισμό κατά την διάρκεια της αποτρίχωσης καθώς η τρίχα αφαιρείται κατά την κατεύθυνση που μεγαλώνει και όχι αντίθετα.

Οδηγίες και προφυλάξεις:

- Χρησιμοποιείστε το προιόν με προσοχή και με τρόπο ανάλογο της μεθόδου αποτρίχωσης με κερί.
- Την πρώτη φορά κάντε δοκιμή σε μικρή περιοχή και περιμένετε έως και 24 ώρες. Αν εμφανιστεί ερεθισμός σταματήστε την χρήση.
- Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένο ή σκασμένο δέρμα. Μην εφαρμόζεται σε βλεννογόνους, στα μάτια, στα αυτιά, στην μύτη, στο περίνεο, στις θηλές κλπ
- Θερμάνετε το κερί Wonder Wax ΜΟΝΟΝ σε φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να γίνει μαλακό (προσοχή όχι να βράσει!) Κάθε επόμενη φορά ο χρόνος θέρμανσης θα είναι μικρότερος αφού το προϊόν θα έχει μειωθεί.
- Βεβαιωθείτε πως το δέρμα σας είναι καθαρό και στεγνό.
- Απλώστε σε κάθε περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε. 
- Απλώνεται με την φορά των τριχών. Αφαιρείται αντίθετα από την φορά που μεγαλώνουν οι τρίχες. Για να γίνει αποτρίχωση οι τρίχες πρέπει να έχουν κάποιο ελάχιστο μήκος.
- Ένας μικρός ερεθισμός είναι αναμενόμενος και υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Τοποθετήστε πάγο και κρύες κομπρέσες στην αποτριχωμένη περιοχή. Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο για 24 ώρες.

Μείωση τριχοφυΐας
Όπως γνωρίζουμε η καλύτερη στιγμή για την εξαγωγή των τριχών είναι όταν είναι στη φάση ανάπτυξης δηλαδή στην αναγενή φάση. Η εξαγωγή κατά τη φάση της αναγέννησης προκαλεί τραύμα στο θυλάκιο, που την καταστρέφει βιολογικά. Εάν αυτό συμβεί σε τακτική βάση, οδηγεί στην πλήρη κατάρρευση και την καταστροφή του ωοθυλακίου. Τελικά το ωοθυλάκιο δεν θα είναι σε θέση να αναπτύξει νέες τρίχες πια, οπότε μ&a

DSCN0793