Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €60  Με Αντικαταβολη η με Pay Pal

Καλέστε μας στο 22527474

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αόρατα Αυτοκόλλητα Ανόρθωσης Στήθους

Βασική τιμή € 14,00
Τιμή πώλησης € 6,00
Εκπτωση - € 8,00
Περιγραφή

Θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα εξώπλατο ή με τεράστιο ντεκολτέ και δε θέλετε να φαίνεται το σουτιέν σας? Τότε τα αυτοκόλλητα Bye Bra είναι η τέλεια λύση για εσάς. Πρόκειται για αόρατα ανορθωτικά “στήθους” και σκοπό έχουν να σας απαλλάξουν από τα σουτιέν και ταυτόχρονα να κάνουν το στήθος σας να φαίνεται υπέροχο. 

Αόρατα Αυτοκόλλητα Ανόρθωσης Στήθους - Bye Bra


Θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα εξώπλατο ή με τεράστιο ντεκολτέ και δε θέλετε να φαίνεται το σουτιέν σας?

Τότε τα αυτοκόλλητα Bye Bra είναι η τέλεια λύση για εσάς.

Πρόκειται για αόρατα ανορθωτικά “στήθους” που στην ουσία είναι αυτοκόλλητα που εφαρμόζονται στην κορυφή του στήθους  ( και όχι από κάτω ) και σκοπό έχουν να σας απαλλάξουν για μία βραδιά από τα σουτιέν και ταυτόχρονα να κάνουν το στήθος σας να φαίνεται υπέροχο. 

Και φυσικά δεν θα ανεβάσει μόνον το στήθος σας, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και κυρίως την διάθεση σας !

Το Bye Bra είναι μια αυτοκόλλητη ταινία χειρουργικής ποιότητας και υποαλλεργική

Κατασκευάζεται στην Ευρωπαική Ένωση από κορυφαίας ποιότητας, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αυτοκόλλητη ταινία της 3M. Έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από διεθνείς οργανισμούς και είναι απολύτως ασφαλές προιόν!

Αρκεί να το εφαρμόσετε στο στήθος σας και να το ανεβάσετε όπως επιθυμείτε. Είναι αόρατο και μπορεί άνετα να φορεθεί όλη την ημέρα.


Ιδανική λύση για να ανυψώσετε και το πεσμένο στήθος! Χωρίς χειρουργική επέμβαση στιγμιαία και αποτελεσματικά ! Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνει διορθώσεις στο ύψος κάθε μαστού ( σε περιπτώσεις όπου κάθε στήθος έχει διαφορετικό σχήμα ή μεγέθος ή σε περίπτωση που οι θηλές βρίσκονται σε διαφορετικό ύψος )

Τα αυτοκόλλητα “Bye Bra” είναι διαφανή, αδιάβροχα, υποαλλεργικά και προσαρμόζονται στην κορυφή του στήθους, όχι κάτω απ’ αυτό, ανασηκώνοντας το χαλαρωμένο δέρμα και επανατοποθετώντας την θηλή σε ένα υψηλότερο σημείο, για μια περισσότερο φυσική, νεανική εμφάνιση.

Αόρατα Αυτοκόλλητα Ανόρθωσης Στήθους - Bye BraΤα αυτοκόλλητα Bye Bra στηρίζουν πλήρως το στήθος, χωρίς την ανάγκη στηθόδεσμου και μάλιστα τα καταφέρνουν και μέχρι το μέγεθος F. Κανένα αντίστοιχο προιόν που κυκλοφορεί στην διεθνή αγορά δεν τα καταφέρνει !

Τα αυτοκόλλητα Bye Bra κάνουν σπουδαία δουλειά με μαγιό, φορέματα έξωμα και με ανοιχτή πλάτη και είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν.

ΔΩΡΟ με κάθε συσκευασία και αντίστοιχος αριθμός επιθεμάτων κάλυψης των θηλών για να μην ξεχωρίζουν αδιάκριτα οι θηλές σας αφού δεν θα φοράτε 
σουτιέν!


Η συσκευασία περιλαμβάνει:

- 8 τεμάχια αυτοκόλλητα στήθους στην συσκευασία A-C
- 6 τεμάχια αυτοκόλλητα στήθους στην συσκευασία D-F
- 6 τεμάχια αυτοκόλλητα στήθους στην συσκευασία F+
- Αντίστοιχο αριθμό επιθεμάτων κάλυψης θηλών. 

Ανάλογα με το μέγεθος του στήθους σας επιλέξτε την συσκευασία που σας ταιριάζει !

Instant-Breast-
sinbra497