Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €60  Με Αντικαταβολη η με Pay Pal

Καλέστε μας στο 22527474

Το καλάθι σας είναι άδειο.

HAIR EXTENSIONS TAPE 50CM

Περιγραφή

1. Διαθέσιμο Μήκος: 50CM μάκρος και πλάτος 4 cm το τουφάκι!
2. Το πακέτο περιέχει 40 κομμάτια τρέσας με ταινία (Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα χρειάζεστε 1 πακέτo-40 τούφες αλλά μπορεί και παραπάνω εξαρτάται αν εχουμε πολλά μαλλιά και τι θέλουμε).Τα 40 τεμάχια είναι 100 γραμμάρια. 
3. 100% Remy Φυσικά Μαλλιά : Διαθέσιμα όλα τα χρωμάτα.
4. Κύριοι τύποι των μαλλίων μας: Ίσια 
5. Χρόνος παράδοσης: 1 με 3 εργάσιμες ημέρες με Courier.
6. Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανθρώπινη τρίχα και είναι 100% remy φυσικά μαλλιά.

 

Η μέθοδος είναι εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική. Με αυτή την μέθοδο, αποφεύγουμε τις κόλλες και δεν είναι απαραίτητη η χρήση κάποιου μηχανήματος. (Καλό είναι να περάσουμε με πρέσα την ταινία για να κολλήσει καλύτερα επάνω στα μαλλιά!

Τα extensions, τοποθετούνται με την χρήση μιας ειδικής αυτοκόλλητης ταινίας, η οποία είναι πολύ ανθεκτική και δεν φεύγει με το λούσιμο. Όλες οι τούφες που χρησιμοποιούνται, αποτελούνται από 100% φυσικά Remy Human Hair. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα αυτής της καινοτόμου μεθόδου, είναι ότι μας δίνει την δυνατότητα να επανατοποθετούμε τις τρέσες μαλλιών. Έτσι όταν τα extensions έχουν κατεβεί αρκετά γιατί έχουν μακρύνει τα μαλλιά σας, δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέα μαλλιά, αλλά επανατοποθετούμε τις υπάρχουσες τρέσες μαλλιών, έτσι δεν χάνετε χρήματα. 

Ο χρόνος που χρειάζεται για μια τέτοια τοποθέτηση δεν ξεπερνά τα 55 – 60 λεπτά για μια full τοποθέτηση extension. Η διάρκεια παραμονής των αυτοκ/των τρεσών επάνω σας είναι από 3 – 6 εβδομάδες και αυτό καθορίζετε από τον τρόπο που θα επιλέξουμε να τοποθετήσουμε τα μαλλιά. Υπάρχουν παραπάνω από μια μέθοδοι τοποθέτησης αυτ/των τρεσών.

Τα συγκεκριμένα exte είναι μαλλιά ανάλαφρα που δεν φαίνονται για extensions.Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι τα μαλλιά που έχετε δεν είναι δικά σας.