Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €60  Με Αντικαταβολη η με Pay Pal

Καλέστε μας στο 22527474

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τα μαλλιά REMY HAIR είναι 100% REMY ποιότητας, δηλαδή παρθένα μαλλιά που δεν έχουν υποστεί καμία χημική ή τεχνική επεξεργασία.

Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τα ποιοτικά μαλλιά για extensions προέρχονται από την Ινδία.Το ινδικό μαλλί κατά κύριο λόγο είναι σκούρο, κυματιστό, γερό και στη δομή του αρκετά ταιριαστό με το ευρωπαϊκό. Βασικό στοιχείο της καλής ποιότητας του Ινδικού μαλλιού, είναι ότι οι Ινδές λόγω παράδοσης και κουλτούρας, περιποιούνται τα μαλλιά τους με έναν ξεχωριστό φυσικό τρόπο. Έτσι, αποφεύγοντας ρητά κάθε είδους τεχνικές εργασίες και τη χρήση χημικών (βαφών, περμανάντ κτλ) τα διατηρούν απόλυτα υγιή και λαμπερά.Βάση θρησκευτικών παραδόσεων, οι Ινδές για να κερδίσουν την εύνοια των Θεών, δωρίζουν τα μαλλιά τους στους ναούς.

Τα μαλλιά πριν δωριθούν γίνονται πλεξούδες ή κοτσίδες ώστε αφού κοπούν να μην είναι σκόρπια και μπερδεμένα, αλλά διευθετημένα ομοιόμορφα, για να μπορεί εύκολα να ξεχωρίζει η ρίζα από την άκρη τους. Έτσι, όλα τα μαλλιά, μπορούν χωρίς χημικές επεξεργασίες να γίνουν τα καλύτερα REMY hair extensions, 100% φυσικά όπως και τα δικά σας μαλλιά.
Αποτελέσματα 1 - 8 από 8

Φυσική τρίχα