Καλέστε μας στο 22527474

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Yiangos Yiangou

Yiangos Yiangou

Δευτέρα, 16 Μάιος 2016 12:12

FIBERMAX

Σάββατο, 30 Απρίλιος 2016 12:07

Αφιέρωμα στα καρέ μαλλιά!!!

 

 

Τα καρέ μαλλιά αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, γι αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για πρόσωπα με έντονες γωνίες.

Το καρέ σε όλες του τις εκδοχές- κοντό, μακρύ, ασύμμετρο, κυματιστό, είναι αυτό που πρωταγωνιστεί και πραγματικά δίνει ένα chic, δροσερό αέρα στις εμφανίσεις των διασήμων! 

 

 Κυριακή, 03 Απρίλιος 2016 16:55

Aνδρικά κουρέματα!!!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κυριακή, 03 Απρίλιος 2016 16:35

Εντυπωσιακά καστανά μαλλιά!

Σάββατο, 02 Απρίλιος 2016 15:40

ASH HAIR & BEAUTY CENTER

                                                    ASH HAIR & BEAUTY CENTER 
 
Το ASH HAIR & BEAUTY CENTER είναι ένας χώρος ξεκούρασης και ανανέωσης για την γυναίκα και για τον άνδρα.                            
Το ASH HAIR & BEAUTY CENTER αποτελείτε από αρκετούς τομής
1) Κομμωτήριο
2) Ινστιτούτο αισθητικής
3) Προϊόντα μαλλιών
4) Προϊόντα σώματος Καλλυντικά-
5) Hair extensions μόνιμα η με κλιπ.
6) ΜΟΝΙΜΟ ΙΣΙΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ 
Όλα αυτά και άλλα πολλά θα τα βρεις μαζεμένα σε ένα μοντέρνο χώρο στο ASH Hair & Beauty Center.
 
Στο κομμωτήριο του ASH HAIR & BEAUTY CENTER 
Θα κάνετε κόψιμο-γυναικείο + αντρικό παιδικό, κτένισμα κανονικό + φραδινο μοντέρνο + νυμφικό, βαφή με αμμωνεια η χωρίς αμμωνεια, ανταύγειες, μόνιμο ίσιωμα μαλλιών, θεραπεία μαλλιών.
 
Στο Ινστιτούτο αισθητικής του ASH HAIR & BEAUTY CENTER 
Θα κάνετε καθαρισμό προσώπου, μάσκα προσώπου, αποτριχώσεις, μανικιούρ, πεντικιούρ.
 
Στο ASH HAIR & BEAUTY CENTER 
Θα βρείτε μια μεγάλη και πλήρες σηρα από προϊόντα για μαλλιά.                                                                                                                        
 
 
 

 

Σάββατο, 02 Απρίλιος 2016 15:24

ΜΟΝΙΜΟ ΙΣΙΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ME KEΡATINH

«Μόνιμο» ίσιωμα μαλλιών, με κερατίνη
 
 
Ιδιαίτερα διαδεδομένη, η συγκεκριμένη θεραπεία προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Μάθετε, όμως, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή της.
Πριν από μερικά χρόνια έκανε την εμφάνισή της μια νέα, καινοτόμος τεχνική ισιώματος μαλλιών, που προκάλεσε αίσθηση και απέκτησε πολλές πιστές οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε από τη Βραζιλία, όπου οι γυναίκες με πολύ σγουρά μαλλιά επεδίωκαν να αποκτήσουν ολόισια, χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με ύποπτες χημικές ουσίες, οι οποίες κρύβονταν στις περισσότερες ισιωτικές μεθόδους.
 
Αντιστέκονται στο φριζάρισμα
Βέβαια, ο όρος «ίσιωμα» δεν είναι σωστός. Ουσιαστικά πρόκειται για μια διαδικασία που τιθασεύει το φριζάρισμα της τρίχας -μια «ένεση» κερατίνης στην ίνα της τρίχας- εξηγούν οι κομμωτές. Η φόρμουλα αυτής της ισιωτικής θεραπείας βασίζεται σε νανο-κερατίνη, μικρά μόρια κερατίνης, τα οποία κάθονται πάνω στα μαλλιά, σαν ένα πέπλο προστασίας από την υγρασία, και βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση της τρίχας. Για να εισχωρήσουν στο εσωτερικό της, ο κομμωτής χρησιμοποιεί ισιωτικές πλάκες (σίδερο ισιώματος). Κι έτσι, τα μαλλιά αποκτούν λεία και απαλή υφή, που αντιστέκεται στο φριζάρισμα.
Ύποπτες καταστάσεις
Όσο δελεαστικό όμως κι αν ακούγεται, η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη. Κι αυτό γιατί στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά προϊόντα «βραζιλιάνικου ισιώματος» που περιέχουν φορμαλδεΰδη. Πρόκειται για ένα ισχυρό συντηρητικό, που χρησιμοποιείται ακόμα και στην ταρίχευση ζώων και προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην υγεία, όπως ερεθισμούς στα μάτια και στον λαιμό, πονοκέφαλο, ζαλάδα, πόνους στο στήθος κ.ά. Πρόσφατα η πολιτεία της Καλιφόρνια επέβαλε πρόστιμο ύψους 600.000 δολαρίων σε εταιρεία που παρασκεύαζε προϊόντα για «βραζιλιάνικο ίσιωμα» και απέκρυπτε ότι περιείχαν αυτή την επικίνδυνη ουσία. Έτσι, καλό θα ήταν πριν προχωρήσετε στη συγκεκριμένη θεραπεία, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να δείτε το προϊόν που θα χρησιμοποιήσει πριν ξεκινήσει την εφαρμογή και προσέξτε να αναγράφεται πάνω στη συσκευασία η φράση «χωρίς φορμαλδεΰδη». Σύμφωνα με ευρωπαϊκή οδηγία, εάν περιέχεται στα συστατικά του προϊόντος, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει σε περιεκτικότητα το 0,2%.
 
Τα θετικά και τα αρνητικά
Η θεραπεία για ίσιωμα των μαλλιών με κερατίνη έχει γίνει τόσο δημοφιλής πρόσφατα που όλοι μιλούν και μας ρωτούν για αυτήν, τις ιδιότητές της και τα αποτελέσματά της. Πρόκειται για μια φυσική πρωτεΐνη και δεν αποτελείται από χημικά προϊόντα, όπως κάποιοι από εσάς μπορεί να σκεφτείτε. Βρίσκεται στα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα κάθε ζωντανού πλάσματος και δημιουργεί ένα εξωτερικό στρώμα που προστατεύει, λειαίνει και επισκευάζει τα μαλλιά και το δέρμα μας.
Η θεραπεία με κερατίνη περιλαμβάνει σωματίδια κερατίνης που ισιώνουν τα μαλλιά σας και διατηρούνται ίσια. Επίσης εξαλείφει το φριζάρισμα, προσθέτοντας λάμψη, και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αυτή η διαδικασία ακολουθείται από μια τεχνική θερμότητας με ένα ειδικό σίδερο ισιώματος. Η όλη θεραπεία διαρκεί περίπου 90', ανάλογα βέβαια και με το μήκος των μαλλιών σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι το ίσιωμα και η απαλότητα δεν διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου 2 - 2 1/2 μήνες), εκτός και αν κάνετε χρήση ειδικών προϊόντων με κερατίνη μετά τη θεραπεία για συντήρηση.     

Tριχόπτωση.   Αιτίες και αντιμετώπιση

Υπάρχει η φυσιολογική τριχόπτωση κατά την οποία χάνονται καθημερινά κάποιες τρίχες, λόγω του γεγονότος ότι η τρίχα ανακυκλώνεται. Περί τις 100.000 με 150.000 τρίχες βρίσκονται στο τριχωτό της κεφαλής. Φυσιολογικά πέφτουν καθημερινά 50-100 τρίχες καθώς η τρίχα έχει 4 φάσεις ζωής: την αναγενή, την καταγενή , την τελογενή και τη φάση ύπνωσης , κατά τις οποίες η τρίχα αντικαθίσταται και αναπτύσσεται ξανά.

Υπάρχει όμως και η τριχόπτωση κατά την οποία πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως, από τις οποίες κάποιες δεν επανεμφανίζονται. Η πτώση δεν είναι σταθερή και παρουσιάζει εποχική διακύμανση. Αυτή η τριχόπτωση είναι η παθολογική. Έτσι δημιουργείται αραίωση στο κεφάλι διαφόρων βαθμών η οποία ανάλογα με το μέγεθος της αραίωσης, ονομάζεται αλωπεκία.

Οι αιτίες και  για τα δύο φύλα είναι :γήρανση, η κληρονομικότητα, το άγχος, οι ορμονικές μεταβολές, η υπερβολική δόση φαρμάκων, δερματικές παθήσεις, μολύνσεις, λοιμώξεις, προγράμματα δίαιτας,  έκθεση σε ακραίες φυσικές συνθήκες, ατμοσφαιρική μόλυνση.

Η αγωγή  με τις αμπούλες maximahair αναστέλει την τριχόπτωση και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της τρίχας. Το συστατικό Madecassoside εκχύλισμα από το θρεπτικό φυτό Centella Asiatica, γνωστό για την καταπραϋντική του δράση  βοηθάει στη μείωση των μικροερεθισμών  βελτιώνοντας έτσι το περιβάλλον του θύλακα.

Το Aminexil  εμποδίζει την σκλήρυνση του κολλαγόνου ( υγρό πρωτεϊνών που θρέφει την τρίχα) που προκαλεί ασφυξία στην τρίχα και πρόωρη γήρανση του θύλακα. Το γλυκολιπίδιο GL προσφέρει  ενέργεια στη ρίζα και μετατρέπεται σε απαραίτητα συστατικά στοιχεία της τρίχας! Σε συνδιασμό με απαλό μασάζ διεγείρεται η μικροκυκλοφορία του τριχωτού!

Αποτέλεσμα: Σώζετε +140 τρίχες την ημέρα. Επιβραδύνει την τριχόπτωση: 90%. Ενισχύει τον όγκο των μαλλιών:  94%. Oι Αμπούλες  maxima hair, εκτός από την αποτελεσματικότητά τους, αφήνει τα μαλλιά απαλά και ανάλαφρα. Έχει μη λιπαρή υφή και δεν κολλάει.

Αναδημιουργεί ένα χωρίς-οξυγόνο περιβάλλον γύρω από τα βλαστοκύτταρα της τρίχας για να ξυπνήσει αυτά που βρίσκονται σε φάση ύπνωσης και να δημιουργήσουν νέα μαλλιά.  Για πρώτη φορά, σας αποκαλύπτονται νέες τρίχες, που δημιουργούν ορατό όγκο μαλλιών. Αποτέλεσμα σε 10 μέρες: Περισσότερο σώμα. Σε 30 μέρες: Περισσότερη πυκνότητα. 

Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016 18:03

Olaplex

 

Για μία ακόμη φορά, το Κομμωτήριο  Ash Hair & Beauty Center πρωτοπορεί, χρησιμοποιώντας καινοτομικά προϊόντα όπως το Olaplex, που όχι μόνο εμποδίζει τη φθορά των μαλλιών, αλλά και επανορθώνει τις βλάβες από προηγούμενες τεχνικές εργασίες, το περιβάλλον, την ηλιακή ακτινοβολία, κ.ο.κ.

Τι ακριβώς κάνει το Olaplex;
Το Olaplex αποτελείται από 2 προϊόντα, που εφαρμόζονται διαδοχικά. Το Olaplex 1 δημιουργεί νέους δεσμούς της τρίχας (bond generator) και το Olaplex 2, τους τελειοποιεί (bond perfector) συνδέοντας τους δεσμούς που δημιουργήθηκαν μεταξύ τους! Είναι μία θεραπεία αναδόμησης, με θεαματικά αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, που αφήνει τα μαλλιά μας πιο υγιή, λεία και λαμπερά, σαν να μην κάνατε ποτέ τεχνικές εργασίες ή Styling! Φαίνεται απίστευτο, αλλά δεν είναι!

Αρκεί μία φορά για να πετύχετε την πλήρη αναδόμηση των μαλλιών σας;
Το πόσες επισκέψεις χρειάζονται εξαρτάται από το πόσο φθαρμένα ή ταλαιπωρημένα είναι τα μαλλιά σας, για αυτό μόνο θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον υπεύθυνο του Κομμωτηρίου μας, που μπορεί να κάνει μία ακριβή διάγνωση.

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα της θεραπείας;
Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσο, αλλά όχι μόνιμο, καθώς τα μαλλιά σας ταλαιπωρούνται καθημερινά από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, το Styling με πιστολάκι ή πρέσα, διάφορες τεχνικές εργασίες, όπως βαφή, ντεκαπάζ, περμανάντ, ισιωτικές θεραπείες, κ.α. Για αυτό θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε τη θεραπεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συνήθως 20-30 ημερών, ώστε να συντηρείτε τα μαλλιά μας σε άριστη κατάσταση!

 

 

 

Μπορούμε να κάνουμε παράλληλα τεχνικές εργασίες με Olaplex;
Το Olaplex λειτουργεί όπως η ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο! Κάθε φορά που κάνουμε βαφή, ντεκαπάζ, περμανάντ ή ισιωτική, μπορούμε να προσθέσουμε Olaplex στο ίδιο μπωλ με τη βαφή ή το ντεκαπάζ ή να το εφαρμόσουμε μετά το φιξάρισμα της περμανάντ ή της ισιωτικής.για να τα προφυλάξουμε από τη φθορά που υφίστανται από τις τεχνικές εργασίες.  Μπορούμε όμως να κάνουμε ανά πάσα στιγμή τη θεραπεία, ως αυτόνομη διαδικασία, ώστε να επαναφέρουμε στα μαλλιά σας τη λαμπερή και υγιή τους όψη!

Γιατί χρειάζομαι το Olaplex, αν έχω κάνει Brazilian Keratin?
Το Olaplex μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια της ισιωτικής θεραπείας, αλλά και να εξαλείψει την ταλαιπωρία που υφίστανται τα μαλλιά ενδιάμεσα στις θεραπείες κερατίνης, διασφαλίζοντας απόλυτα την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σας!

Δυναμώνει τα μαλλιά μας η θεραπεία Olaplex;
Το Olaplex είναι, ίσως, η μοναδική θεραπεία που δίνει όγκο και σώμα στην τρίχα, κάνοντάς τα λεπτά και άτονα μαλλιά – μετά από μία σειρά θεραπειών – πιο δυνατά και γερά από ποτέ!

Μπορούμε να αγοράσουμε το προϊόν στο σπίτι;
Αν και θα θέλατε πολύ όλοι να έχετε αυτό το μαγικό προϊόν στο σπίτι σας, η θεραπεία Olaplex είναι μία επαγγελματική υπηρεσία, που προσφέρεται μόνο από εξειδικευμένους του Κομμωτηρίου μας, που γνωρίζουν πως ακριβώς πρέπει να εφαρμόζονται τα προϊόντα.

ASH HAIR & BEAUTY CENTER

 

Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016 17:59

Λιπαρά μαλλιά

Λιπαρά μαλλιά! Αιτίες και αντιμετώπιση

Τα λιπαρά μαλλιά ταλαιπωρούν πάρα πολλές γυναίκες και άνδρες! Τα μαλλιά δείχνουν  «λαδωμένα» και παραμελημένα, θαμπά και βρώμικα! Είτε θεωρείται πάθηση είτε  απλώς πρόβλημα αισθητικής τα λιπαρά μαλλιά προβληματίζουν  πολύ κόσμο!

Λιπαρό δέρμα = Λιπαρά μαλλιά!

Οι σμηγματογόνοι αδένες βρίσκονται μέσα στο δέρμα, κοντά στους θύλακες των τριχών. Βρίσκονται παντού στο σώμα, με εξαίρεση τις παλάμες και τα πέλματα, είναι όμως  πολυάριθμοι στο πρόσωπο, το τριχωτό της κεφαλής κτλ. Οι αδένες παράγουν το σμήγμα, λιπαρή ουσία που εκβάλλεται μέσα από το θύλακα της τρίχας. Σκοπός του σμήγματος είναι να διατηρήσει την τρίχα εύκαμπτη και το δέρμα αδιάβροχο.

Η υπερβολική παραγωγή του όμως παίζει ρόλο στη λιπαρότητα του δέρματος. Τη καλοκαιρινή περίοδο τα συμπτώματα είναι πιο έντονα λόγω της εφίδρωσης! Στη χειρότερη περίπτωση εκτός από πολύ λιπαρά μαλλιά, οι σμηγματογόνοι αδένες αποφράσσουν τις ρίζες  και ενδέχεται να οδηγήσουν σε υπερβολική απώλεια μαλλιών και πιτυρίδα. Οι αιτίες για την παραγωγή υπερβολικών ποσοτήτων σμήγματος είναι η κληρονομικότητα, οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες, κάποια φαρμακευτική αγωγή ή η ανεπαρκής φροντίδα των μαλλιών. Η παραγωγή σμήγματος μπορεί επίσης να διαφέρει ανάλογα με την εποχή, την αλλαγή των κλιματικών συνθηκών, τις ορμονικές αλλαγές ή παρατεταμένες περιόδους άγχους.

Αντιμετωπίστε τα λιπαρά μαλλιά!

Το συχνό λούσιμο μπορεί να είναι μέρος του προβλήματος και όχι η λύση. Δοκιμάστε να λούζετε τα μαλλιά σας μέρα παρά μέρα κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ πάντα με τις «ψίχες» των δαχτύλων και όχι τα νύχια με στόχο να απομακρύνετε το σμήγμα. . Οι λιπαρές χωρίστρες και ρίζες μπορεί επίσης να προκληθούν από συσσώρευση  προϊόντων, ειδικά χαμηλής ποιότητας που εύκολα βρίσκουμε στα ράφια των super markets.

Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό σαμπουάν 1 εώς 4 φορές τη βδομάδα για να σας βοηθήσει να απαλλαχτείτε από αυτά γιατί τα πολύ επιθετικά σαμπουάν μπορεί να διεγείρουν τους σμηγματογόνους αδένες και να προκαλέσουν περισσότερη λιπαρότητα. Λούστε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό (το καυτό νερό ενεργοποιεί την παραγωγή σμήγματος) ,αφήστε για λίγο το προϊόν να δράσει  και στο τελευταίο ξέπλυμα χρησιμοποιήστε κρύο νερό το οποίο κλείνει τους πόρους και βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση της λιπαρότητας.

Για πολύ λιπαρά μαλλιά, δοκιμάστε να λουστείτε βάζοντας το σαμπουάν πάνω σε στεγνά μαλλιά, ξεπλύνετε μετά από 2-3 λεπτά και έπειτα συνεχίστε ως συνήθως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξειδικευμένα σαμπουαν απο το κομμωτηριο σας.

 Προτιμήστε να λούζεστε τις πρωινές ώρες (γιατί οι σμηγματογόνοι αδένες είναι πιο ενεργοί τις βραδινές ώρες).  Μη ξεχνάτε ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μαλακτική  ή μάσκα μαλλιών (μικρή ποσότητα), αλλά μόνο στις άκρες και όχι στη ρίζα, ξεπλένοντας πάντα πολύ καλά . Σκουπίζετε απαλά τα μαλλιά σας με «ταμποναριστές» κινήσεις, χωρίς να υπάρχει τριβή της πετσέτας με τις ρίζες του τριχωτού της κεφαλής.

Συμβουλές & Φροντίδα για  λιπαρά μαλλιά!

Η μόδα με τα αξεσουάρ για τα μαλλιά και το κεφάλι είναι στο πλευρό σας ! Φορέστε μία μοντέρνα κορδέλα μαλλιών(όχι σφιχτά) για να καλύψετε τις λιπαρές ρίζες. Καθαρίζετε τις βούρτσες σας συχνά ώστε όταν τις χρησιμοποιήσετε σε καθαρά μαλλιά να μην υπάρχουν λιπαρές ουσίες από προηγούμενες φορές. Αλλάζετε συχνά μαξιλαροθήκη..όπως και το πρόσωπο έτσι και τα μαλλιά αφήνουν τις λιπαρές ουσίες τους πάνω στο μαξιλάρι,  οπότε αν κοιμηθείτε με φρεσκολουσμένα μαλλιά θα ξυπνήσετε με 2 φορές πιο λιπαρά μαλλιά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε  «στεγνό σαμπουάν» για να απορροφήσει την επιπλέον λιπαρότητα αλλά μη χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα και βεβαιωθείτε ότι το τρίβετε καλά για να αποφύγετε την απολέπιση! .

Η βαφή μαλλιών βοηθά γιατί ξηραίνει τις ρίζες και επιβραδύνει την έκκριση του σμήγματος. Αποφύγετε τον πολύ ζεστό αέρα στο σεσουάρ . Αλλάξτε κάποιες διατροφικές συνήθειες που περιλαμβάνουν πολλά λιπαρά  και τηγανητά φαγητά. Προτιμήστε φρούτα και λαχανικά! Εκτός από τον κομμωτή σας  ένας δερματολόγος μπορεί να βοηθήσει στις πολύ σοβαρές περιπτώσεις λιπαρών μαλλιών.

Μόνιμες λύσεις  μάλλον δεν υπάρχουν! Υπάρχουν όμως οι τεχνικές που αναλύσαμε, όπως επίσης και τα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά και να δώσουν απαντήσεις  στα λιπαρά μαλλιά!

Σελίδα 1 από 2